Miks on SEO alustavale ettevõttele oluline?

Elina Klesman

Elina Klesman

SEO spetsialist ja strateeg

Siit artiklist saad teada:

SEO on alustavale ettevõttele äärmiselt oluline, sest see aitab suurendada ettevõtte nähtavust otsingumootorites ning seeläbi suurendada veebisaidi liiklust. See tähendab kokkuvõttes, et rohkem inimesi saavad ettevõtte kohta teada ja seega suureneb ka potentsiaalsete klientide ja müükide arv.

SEO suurendab kodulehe nähtavust otsingumootorites

Optimeerides kodulehe otsingumootoritele, saate suurendada ettevõtte nähtavust otsingumootorites, juhul kui inimesed otsivad ettevõtte või selle valdkonnaga seotud teenuseid või tooteid. See tähendab, et teie veebisait on rohkem ja paremini otsingutulemustes esindatud ja see aitab jõuda rohkemate inimesteni.

SEO suurendab kodulehe orgaanilist liiklust

SEO aitab ka suurendada kodulehe liiklust, kuna inimesed, kes teie ettevõttega kontaktis on, on rohkem huvitatud teie ettevõtte teenustest või toodetest. See tähendab, et SEO aitab suurendada potentsiaalsete klientide arvu ja seega suurendada ka ettevõtte käivet.

SEO parandab kodulehe kasutajakogemust

Läbimõeldud SEO aitab parandada kasutajakogemust kodulehel, sest otsingumootorid hindavad veebisaidi sisu ja struktuuri, mis aitab teie veebisaidi kasutajasõbralikumaks muuta. See tähendab, et inimesed, kes teie veebisaidil viibivad, leiavad sisu kiiremini üles ja on suurema tõenäosusega huvitatud ettevõtte teenustest või toodetest.

SEO on parim digiturundusviis alustavale ettevõttele, kelle ressursid on piiratud, kuid ettevõtte ja kodulehe nähtavust on vaja suurendada.

Kuidas alustada SEO-ga väikeettevõttes?

SEO on oluline osa väikeettevõtete digitaalsest turundusest. See aitab väikese eelarvega olla nähtav otsingumootorites, suurendada kodulehe liiklust ning seeläbi ka kasvatada ettevõtte tuntust. Oleme kirja pannud praktilised sammud, mida väikeettevõtted SEO-ga alustades võiksid jälgida:

Tee põhjalik märksõnaanalüüs

Enne kui alustate kodulehe optimeerimist, on oluline analüüsida ja määrata, millised märksõnad on ettevõttele olulised ning milliseid märksõnu inimesed päriselt otsingumootoritest otsivad. See aitab kindlaks teha, millised sõnad ja fraasid kodulehel tuleks optimeerida.

Optimeeri oma kodulehe põhilised elemendid 

SEO baasoptimeerimine hõlmab endas põhiliste SEO elementide optimeerimist- metaandmed, sisutekstid ja kodulehe struktuur.

Kõikide nende elementide puhul on oluline optimeerida eelnevalt analüüsitud märksõnadele. Kokkuvõtvalt tähendab see seda, et kõik SEO olulised elemendid peavad sisaldama strateegiliselt valitud märksõnu.

Lisa optimeeritud sisu

Googlele meeldivad kodulehed, kus pidevalt info uueneb ning lisatakse sisu märksõnadega, mida inimesed otsivad. kõige parem viis järjekindlaks sisu lisamiseks on pidada kodulehel väärtust pakkuvat blogi. see on ka suurepärane viis oma toodete või teenuste tutvustamiseks.

Jälgi ja analüüsi SEO tulemusi

SEO tegevuste analüüs hõlmab eelkõige veebisaidi liikluse ja otsingumootorite tulemuste jälgimist ja analüüsimist, et teada, kuidas tehtud SEO tegevused mõjutavad ettevõtte nähtavust ning märksõnade positsioone otsingutulemustes.

SEO Studio aitab SEO alustamisega

SEO Studio on agentuur, mis keskendub ainult professionaalse SEO teenuse pakkumisele. See annab kindlustunde, et kõik spetsialistid on SEO uuenduste, trendide ja parimate praktikatega kursis. Pakutav SEO teenus on kvaliteetne ja kõiki SEO reegleid arvestav.

Millist kasu saad SEO Studioga koostööd tehes? 

  • sul on optimeeritud koduleht, mis toob päringuid ja oste
  • sul on konkurentsieelis, mis võimaldab olla konkurentidest ees
  • õpid oma kliente tundma ning tänu sellele saad pakkuda väärtust oma toodete ja teenuste näol
  • igakuised reklaamikulusid pole vaja, koduleht toob müüke orgaaniliselt
  • kliendid näevad, et mõtled nende peale ning oled usaldusväärne partner
  • saad uusi mõtteid, mida edaspidi oma kodulehel kasutada
  • saad SEO Studio näol endale usaldusväärse partneri, kes mõtleb kaasa ja aitab sinu ettevõttel kasvada. Koostöö ajal me teisi sama valdkonna projekte ei tee.

SEO Studio on Tartus tegutsev SEO agentuur. Meie missiooniks on aidata ettevõtetel olla oma kodulehega nähtaval. Pakume personaalset SEO teenust, lähtuvalt kliendi valdkonnast, turust ja ärilistest eesmärkidest. Meil puuduvad fikseeritud SEO paketid, sest usume, et iga klient on eriline ning vajab personaalset SEO strateegiat ja tööplaani.

Oleme aidanud paljudel Eesti ettevõtetel teha oma koduleheküljed korda, muutes need kliendikeskseks, informatiivseks ja otsingumootoritele arusaadavaks.

Kvaliteetne SEO teenus ettevõtte kodulehele, mis päriselt loob väärtust ning suurendab kodulehe nähtavust Googles.

Jaga postitust:

Viimased postitused

seo-sisuloome-blogi-kirjutamine

SEO sisuloome- kuidas kirjutada blogi?

Siit artiklist saad teada: Blogi kirjutamine võib olla alguses keeruline ning aeganõudev. Järjepidevalt sisu loomine vajab selgelt strateegiat ning eesmärki, miks seda teha. Vastasel juhul

kodulehe-optimeerimine-algajatele

Kodulehe optimeerimine (SEO) algajatele

Siit artiklist saad teada: SEO (ing k Search Engine Optimization) tähendab eesti keeles otsingumootori optimeerimist. See on protsess, millega parandatakse veebisaidi asukohta otsingumootori tulemuste lehel,

seo-audit

SEO audit- miks koduleht Googles nähtav pole?

Siit artiklist saad teada: SEO audit on protsess, mille eesmärk on hinnata veebisaidi hetkeolukorda ja tuvastada võimalikud probleemid, mis võivad mõjutada saidi nähtavust otsingumootorites. Audit