SEO agentuur- aitame Sind Google`s esimeseks

Elina Klesman

Elina Klesman

SEO spetsialist ja strateeg

Siit artiklist saad teada:

SEO (Search Engine Optimisation) ehk kodulehe optimeerimine otsingumootoritele on veebilehe loomisel üks olulisemaid tegureid. SEO peamiseks eesmärgiks on tõsta veebilehe nähtavust otsingumootorite tulemustes ning seeläbi olla nähtav potentsiaalsetele klientidele. 

Koduleht on muutunud ettevõtete visiitkaardiks ning sageli on veebileht olulisim tegur esmamulje saavutamiseks. Selge, informatiivne ning kliendikeskne koduleht loob usalduse ning on esimene samm kliendi endale võitmiseks.

Kuidas SEO aitab kasumit kasvatada?

Kodulehe optimeerimine on pikaajaline protsess ning selle kasumlikkus tasub ära alles paari kuu möödudes. See on sageli põhjuseks, miks mitmed ettevõtted SEO teenusest loobuvad ning otsustavad reklaamide kasuks. 

SEO puhul tasub teada, et tulemuste saavutamine võtab küll kauem aega, kuid need on püsivamad ning nende eest ei pea maksma igakuiseid turundustasusid, erinevalt reklaamidest. Kvaliteetne SEO teenus küll maksab ja esmapilgul võib kulu olla suur, kuid kasu mis sellega kaasneb, teenib ennast mitmekordselt tagasi. 

Mis mõte on kodulehel, mida Google otsingus ei kuvata?

SEO agentuur- soovitud tulemused läbi kvaliteetse SEO teenuse

SEO strateegia ja detailne tööplaan

Meie jaoks on iga klient eriline ning SEO strateegiat koostades lähtume ettevõtte soovidest, vajadustest ja eesmärkidest. Meil ei ole fikseeritud SEO pakette, sest usume, et iga koduleht vajab personaalset SEO strateegiat.

SEO täislahendus

SEO täislahendus on kompaktne teenus, mis hõlmab endas nii auditeerimist, töö teostamist kui ka tulemuste jälgimist ja kokkuvõtliku analüüsi. SEO Studio eesmärk on pakkuda professionaalset SEO täislahendust – strateegiast tulemuste analüüsimiseni.

Parimad SEO spetsialistid

SEO Studios on kogenud SEO spetsialistid, kes on keskendunud 100% just kodulehe optimeerimisele. Me oleme kursis uute trendide, Google uuenduste ja SEO parimate praktikatega, mida jälgime alati ka oma töös. 

Mitmekülgsed kogemused

Oleme teinud edukaid SEO projekte Eestis, Baltikumis ja Skandinaavias. SEO Studio kliendid on tegevad näiteks panganduses, jaekaubanduses ning erinevates tootmisvaldkondades. Oleme aidanud nii alustavaid ettevõtteid kui ka pika ajalooga suurettevõtteid.

Tulemustele orienteeritud

SEO projektide puhul oleme tulemustele orienteeritud ning meie eesmärgiks on aidata ettevõtetel oma ärilisi tulemusi parandada. Eesmärgid ettevõtetel võivad olla küll erinevad, kuid sõltumata sellest on meie eesmärk aidata neid saavutada.

SEO annab konkurentsieelise

Kodulehe optimeerimine annab mitmeid eeliseid konkurentide ees. Üheks suureks teguriks SEO puhul on aeg – võidab see, kes alustab varem.

  1. Kas soovid saada rohkem päringuid?
  2. Kas soovid kasvatada müüki ja teenida rohkem kasumit?
  3. Kas tahad pikaajalisi tulemusi, ilma püsiva reklaamikuluta?
  4. Kas tunned, et sinu koduleht ei täida oma eesmärki?

Kui vastasid mõnele küsimusele jaatavalt, siis võta meiega ühendust ning vaatame koos, kuidas saame olla Sinu ettevõttel parim SEO koostööpartner ning Sinu ettevõtte arengut toetada.

SEO Eestis - ole konkurendist kiirem

Eestis on kodulehe optimeerimine veel paljudes valdkondades küllaltki tundmatu ning see ei ole mitmete ettevõtete turundusstrateegias olemas. See omakorda annab valdkonnas konkurentidele võimaluse SEO´ga häid tulemusi saavutada- konkurents on väiksem ja tulemuste saavutamine kiirem, soodsam ja lihtsam.

SEO Studio - parim SEO agentuur ja koostööpartner Sinu ettevõttele

SEO Studio on agentuur, mis keskendub ainult professionaalse SEO teenuse pakkumisele. See annab kindlustunde, et kõik spetsialistid on SEO uuenduste, trendide ja parimate praktikatega kursis. Pakutav SEO teenus on kvaliteetne ja kõiki SEO reegleid arvestav.

Millist kasu saad SEO Studioga koostööd tehes? 

  • sul on optimeeritud koduleht, mis toob päringuid ja oste
  • sul on konkurentsieelis, mis võimaldab olla konkurentidest ees
  • õpid oma kliente tundma ning tänu sellele saad pakkuda väärtust oma toodete ja teenuste näol
  • igakuised reklaamikulusid pole vaja, koduleht toob müüke orgaaniliselt
  • kliendid näevad, et mõtled nende peale ning oled usaldusväärne partner
  • saad uusi mõtteid, mida edaspidi oma kodulehel kasutada
  • saad SEO Studio näol endale usaldusväärse partneri, kes mõtleb kaasa ja aitab sinu ettevõttel kasvada. Koostöö ajal me teisi sama valdkonna projekte ei tee.

SEO Studio on Tartus tegutsev SEO agentuur. Meie missiooniks on aidata ettevõtetel olla oma kodulehega nähtaval. Pakume personaalset SEO teenust, lähtuvalt kliendi valdkonnast, turust ja ärilistest eesmärkidest. Meil puuduvad fikseeritud SEO paketid, sest usume, et iga klient on eriline ning vajab personaalset SEO strateegiat ja tööplaani.

Oleme aidanud paljudel Eesti ettevõtetel teha oma koduleheküljed korda, muutes need kliendikeskseks, informatiivseks ja otsingumootoritele arusaadavaks. 

Kui vajad kodulehe optimeerimisel abi, siis võta meiega ühendust.

Jaga postitust:

Viimased postitused

seo-teenus

Miks on SEO alustavale ettevõttele oluline?

Siit artiklist saad teada: SEO on alustavale ettevõttele äärmiselt oluline, sest see aitab suurendada ettevõtte nähtavust otsingumootorites ning seeläbi suurendada veebisaidi liiklust. See tähendab kokkuvõttes,

seo-sisuloome-blogi-kirjutamine

SEO sisuloome- kuidas kirjutada blogi?

Siit artiklist saad teada: Blogi kirjutamine võib olla alguses keeruline ning aeganõudev. Järjepidevalt sisu loomine vajab selgelt strateegiat ning eesmärki, miks seda teha. Vastasel juhul

kodulehe-optimeerimine-algajatele

Kodulehe optimeerimine (SEO) algajatele

Siit artiklist saad teada: SEO (ing k Search Engine Optimization) tähendab eesti keeles otsingumootori optimeerimist. See on protsess, millega parandatakse veebisaidi asukohta otsingumootori tulemuste lehel,